FOTO + declarații. Returul barajului de promovare în Liga 3: ACS Ghiroda – Inter Petrila 3-1 (1-0)

Fotografii și declarații de la meciul ACS Ghiroda – Inter Petrila, din returul barajului de promovare în Liga 3. Timișenii s-au impus cu 3-1 (1-0) la primul meci oficial pe noua arenă Emilian Pavel din Ghiroda și au obținut accesul în eșalonul superior cu 5-2 la general. Golurile au fost marcate de Pătrașcu , Baranyi și Centea, pentru gazde, respectiv Perșe, pentru oaspeți.

Declaraţii la cald:

Vlad Bura (antrenor principal ACS Ghiroda): „Nu mi s-a părut deloc ușor. Am îmbătrânit parcă zece ani în ultimul an. Băieții s-au dăruit fantastic, cred că am fost mai bine organizați la toate capitolele, din punct de vedere sportiv. Mă bucură că am schimbat istoria acestei frumoase echipe. Trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut acum pentru Liga a treia, în primul rând la capitolul copii și juniori. Cred că e și valoarea noastră, implicarea, care a făcut să pară că adversarul era mai modest. În Liga a III-a trebuie să fim mult mai bine organizați. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acesată performanţă pe care Ghiroda a reuşit-o în această ediţie de campionat, promovarea în eşalonul trei al fotbalului rămânesc”.

Paul Codrea (Director Sportiv ACS Ghiroda): „Și mie mi s-a părut un joc dificil. Ni l-am complicat singuri, am avut 2-0 și am luat un gol, putea să se deschidă un scenariu negativ pentru noi. Din fericire nu s-a întâmplat, am marcat și al treilea gol. După cum se știe, acum trei ani aici erau trei echipe puternice, ASU Poli, Ripensia și Ghiroda, au promovat toate pe rând. E rândul nostru, poate, să facem pasul, de ce nu, din C în B, dacă ele au reușit… Urmează să ne așezăm la masă, eu și Vlad Bura, să vedem ce are de gând, în caz că nu mai continuă, eu sunt dispus să preiau echipa. Rămâne să vedem în ce condiții. Bugetul contează, ce jucători vom lua, unii nu vor mai continua, există promblema juniorilor, dar încercăm să facem o echipă bună pentru Divizia C. Mă bucur nespus de mult de succesul echipei din Ghiroda care a ajuns în fotbalul  mare, au avut jucători de mare character şi un grup unit, numai aşa am putut realiza ce am reuşit”.

Aurel Avram Moldovan (antrenor principal Inter Petrila):  „A fost o dublă cu două jocuri grele. Cel de-al doilea a fost mai greu pentru că ne-au lipsit patru oameni din tur, din motive obiective, dar sunt mulțumit de atitudinea celor care i-au înlocuit. Speram la Liga a III-a, dar nu a fost să fie. Poate nu am avut nici noroc, am avut destule ocazii. Am mai marcat două goluri care nu știu dacă au fost anulate pe merit… e normal să fiu supărat pentru că am pierdut un baraj. Dar felicit jucătorii mei ținând cont de problemele care le au zi de zi. Probabil situația socială își spune cuvântul asupra fotbalului din Valea Jiului. O vom lua de la început şi ne vom bate din nou pentru a promova în liga a treia”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: