Impostorii

Dacă dorim să avem un campionat corect și sănătos, trebuie ca cei care conduc destinele fotbalului românesc să acționeze ca atare. Domnule președinte Burleanu, terminați odată cu impostorii și trișorii din fotbal! Un punct de plecare l-ar putea constitui partida „U” Craiova – F.C. Brașov…

În derby-ul campionatului, A.S.A. Târgu Mureș a reușit o victorie neașteptată la București, relansând astfel campionatul. Dacă tot am folosit termenul „derby”, ar fi bine să știm că nu poate fi vorba de așa ceva când se întâlnesc două echipe aflate pe locul șapte, respectiv locul doi. Termenul „derby de România” folosit la partida Dinamo – Steaua pare lipsit de conținut.

Apropos de Dinamo, Constantin Anghelache a reușit ce și-a propus mai de mult: să-l înlăture pe Daniel Stanciu de la conducerea echipei. Apoi a renunțat și domnia sa la club. A venit Dinu Gheorghe (Vamă), un cunoscut traseist, pentru care patria este acolo unde-i bine.

Ion Timofte pare că dorește să renunțe la postul de manager general al clubului A.C.S. Poli. Ar fi păcat, mai ales că Daniel Stanciu este gata să-i ia locul. Doresc din tot sufletul ca cei din conducerea clubului să dea dovadă de maturitate și discernământ în luarea unei decizii.

A.C.S. Poli a mai obținut o victorie în întâlnirea cu Metalul Reșița și își poate comanda costumele de prezentare pentru divizia A.

În plină desfășurare a turneului play-off, echipa F.C. Olt Slatina s-a retras din competiție, făcând să răsufle ușurate unele echipe. În turneul play-out, F.C. Caransebeș a făcut să fie uitată sincopa de pe teren propriu cu F.C. Bihor, învingând-o la scor pe Chimia Rm. Vâlcea. Într-un meci important pentru ambele echipe, Șoimii Pâncota i-au învins pe cei de la F.C. Bihor la o diferență minimă. Flavius Cuedan a marcat golul victoriei, aducând ieșirea echipei din Pâncota din ecuația retrogradării. În sfârșit am văzut un arbitraj corect.

Primele trei echipe clasate pe podium  în liga a treia din zona noastră de interes au obținut victorii, dintre care cea a echipei din Becicherecu Mic arată că echipa nu a renunțat la luptă. La partida UTA – Bătrâna Doamnă – Minerul Motru a fost un déjà-vu: victorie a arădenilor, iar Szekely Szabolcs a reușit un nou hat-trick.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: