Intermediară în Divizia D Timiș: rezultate, marcatori

Prima zi de septembrie, prima rundă intermediară din noua ediție de campionat a Diviziei D Timiș, etapă care a adus câte 3 victorii pe teren propriu respectiv rezultate de egalitate, dar și 4 succese în deplasare. Precum și alte peste 40 de goluri marcate, din nou peste media de 4 pe meci, mai exact 43, așadar mai degrabă aidoma totalului oarecum mai ponderat al uneia dintre primele runde dar nu al celui din weekend, uriaș.

Triumfurile pe teren advers din etapa a șasea în sezonul 2021/2…

CS Timişul Şag – AS Avântul Topolovăţu Mare 2-3 (2-1): Aleksandar Radovan (min. 22) şi Armin Şultz (min. 40, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Loren Stoia (autogol min.29), Sebastian Lobonea (min. 68) şi Raul Popa (min. 81).

Surpriză a etapei, furnizată de elevii lui Alin Muntean, care au reuşit după pauză răsturnarea scorului.

CS Comloşu Mare – CS Unirea Tomnatic 1-3 (1-2): Sorin Oneţ (min. 10), respectiv pentru învingători Alexandru Baranyi (în minutele 32, 40) şi Petru Măgulean în prelungiri (minutul 90+2).

CS Progresul Gătaia – CSM Lugoj 0-3 (0-2). După numai două minute oaspeţii au deschis scorul, Petru Gâtin înscriind în propria “casă”. Cu un minut înainte de pauză Lakatoş Filip a dublat avantajul pentru echipa sa. Denis Secoșan a stabilit scorul final în minutul 58.

Antrenorul secund Lucian Stoica a spus ”doresc să le mulţumesc jucătorilor pentru această victorie şi pentru că au înţeles mesajul meu.”

Antrenorul Dafin Danciu a început cu următorii jucători: Toma – Radak, Stoica, Maier, Claudiu Ardelean, Secoşan, Mihoc, Andrei Raţiu, Lakatoş, Kouraogo, Predescu. Rezerve la start: Roşie, Robert Ardelean, Andreşoiu, Cărăbaşi, Murariu, Pop și Popovici.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Phoenix Buziaş 1-7 (1-1).

Liderul a galopat după pauză, chiar dacă Ionuţ Vucea a deschis scorul pentru UVT în minutul 6. Egalarea, până la pauză, prin golgheterul la zi Dan Silaghi. La reluare, Silaghi a reuşit o ”dublă”, ca şi Alexandru Birău, iar câte un gol au marcat Robert Salkai şi Valentin Grigore. Cu acest succes, echipa din Buziaş rămâne singura cu maxim de puncte.

Remizele…

CSO Deta – CS Unirea Sânnicolau Mare 0-0.

ACS Voinţa Maşloc – CS Progresul 1906 Ciacova 2-2 (1-1): Cătălin Stănilă – autogol (min. 20) şi Alexandru Frenţ (min. 52), respectiv Răzvan Stolojescu (min. 33) şi Ionuţ Muj (min. 74), cu un şut de la 18 metri direct la vinclu. Portarul gazdelor, Alexandru Sîrbu, a fost eliminat în minutul 80, pentru fault de ultim apărător.

Meciul a început cu o întârziere de 13 minute. La sfârşitul partidei, delegatul echipei oaspete, Alin Ardelean, a contestat substituirea unui jucător de rezervă, în urma cartonaşului roşu primit în minutul 80, chiar dacă este corect legitimat la echipa din Maşloc, însă gazdele au uitat să îl înscrie pe raportul de arbitraj. De menţionat și că pe raport au fost înscrise numai trei rezerve.

CSC Millenium Giarmata – CS Flacăra Parţa 2-2 (2-1). Au marcat: Alexandru Vlăduţi (min. 12) și Florin Pârvulescu (min. 30), respectiv Ciprian Ştreangă (min. 32) şi Ovidiu Semeniuc (min. 90).

Și victoriile acasă…

CS Sânandrei-Carani – AS Unirea Grabaţ 4-3 (2-2).

Au marcat: Radu Semco (min. 13), Georgel Roundo (minutele 19 şi 90+2) și Mihai Dragoş (min. 64), respectiv Adrian Fiştea (min. 15), Bogdan Grădinariu (min. 28) și Sebasian Orbulescu (min. 66). 

Duel pe terenul din Carani al unor formații fără vreun punct după 450 de minute. 

La fluierul arbitrului Cosmin Ripan au jucat următoarele formaţii:

Sânandrei: Toth – Cristian Buhăcianu, Roundo, Andrei Buhăcianu, Dragoş, Sabău, Todosi, Retegan, Semco, Straţi, Bodea.

Antrenor Florin Trif.

Rezerve la start: Pascu, Ghioc, Szilaghi, Burciu, Mladin.

Grabaţ: Haninciuc – Gafton, Grădinariu, Schnell, Sorescu, Haser, AttilaToth, Leiher, Bodnar, Orbulescu, Fiştea.

Antrenor secund: Cristian Lupea.

Rezerve la start: Dan Lupea, Merşcan, Martin.

CS Cocoşul Orţişoara-Seceani – AS FC Atletico Liebling 3-1 (2-0)…

Marcatori: Răzvan Solomon, Gabriel Gînju şi Alexandru Moricz, respectiv Andrei Suciu.

CSC Peciu Nou – ACS Fortuna Becicherecu Mic 3-2. Până la închiderea ediţiei nu ne-au parvenit autorii golurilor.

După 6 etape lider în clasamentul goleadorilor este Dan Silaghi (CS Phoenix Buziaş) cu 15 reușite, urmat de Dan Raţiu (Gătaia) şi Ioan Făndel (Parţa), cu câte 10 goluri. Urmați de Ionuţ Vucea (Universitatea de Vest din Timişoara).

Rezultatele tehnice, programul viitor de sâmbătă al rundei a VII-a și clasamentul la zi, pe coloana datelor statistice ale secțiunii Fotbal. În aceeași rubrică, datele din liga a V-a a Campionatului Județean Timiș și din Seriile 1 și 2 în liga a VI-a de ”Promoție”.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: