Octavian Popescu, după FC Marcel Băban Jimbolia – Arsenal Flacăra Făget 1-1 (1-0): „Mă deranjează faptul că le-a venit prea repede vacanţa”

Arsenal Flacăra Făget şi-a continuat astăzi buna revenire din ultimele 6 etape, în care a pierdut o singură dată, egalînd în partea a doua a deplasării la Jimbolia, într-un joc din etapa a 31-a a Diviziei D Timiş, ceea ce l-a determinat pe Octavian Popescu, antrenor al tinerilor de la FC Marcel Băban, să se declare deranjat că elevilor săi „le-a venit prea repede vacanţa”. Într-un derby juvenil de mijlocul ierarhiei Diviziei D Timiş, cu brigadă maghiară, Jimbolia – Făget 1-1 (1-0): Leonte (10) – Oprea (65).

„Una bună, una rea. Am reuşit o primă repriză bună, cu multe ocazii de gol, şi am marcat destul de repede”, s-a referit Tavi Popescu la execuţia lui Leonte, cap după un corner, dar „am avut multe ocazii ratate, inclusiv singuri cu portarii, şuturi… Ne aşteptam la un scor mai mare la pauză…”

„După pauză a intervenit o stare de relaxare la nivelul întregii echipe, iar oaspeţii au ajuns să domine jocul. Iar pe fondul unei nesincronizări, în care a ieşit portarul greşit, a survenit egalarea. A rezultat un joc confuz, precipitat, iar revenirea noastră în joc n-a mai apărut”, a completat Popescu.

FC Marcel Băban Jimbolia: Radu – Doda, Bătrînu, Ardelean Andrei Popescu – Hîrdău, Ţoţu, Popescu, Niţă – Leonte, Moldovan. Au mai jucat Băban, Stan şi Achim, în locul lui Hîrdău, Ţoţu şi Leonte. Pe bancă: Ciubotariu.

„Jucătorii noştri ar trebui să evolueze cu plăcere, căci pentru ei o fac, dar par a se fi deconectat pe acest final de sezon. Am reuşit pentru o perioadă destul de lungă să-i ţin în priză dar se pare că a intervenit o cădere de formă, cu lipsă de concentrare, iar neavînd o experienţă prea mare, randamentul lor se diminuează, iar atunci şi rezultatele nu mai sunt cele aşteptate…”, a conchis Popescu.

„După pauză am echilibrat jocul şi chiar puteam să cîştigăm!”, a spus Adrian Brazovan, antrenor-jucător al făgeţenilor, pentru care a egalat Oprea, după o pasă oferită de Jivan, intrat la debutul părţii a doua: 1-1 în minutul 65. Este al patrulea joc la rînd fărăr eşec pentru Arsenal Flacăra.

Arsenal Flacăra Făget: Laurenţiu – Stănilă, Căliman, Moroaică (46, Magheţ), Papuc (46, Răzvan Benescu) – Nechita, Brazovan (46, Jivan), Felea (Sergiu Benescu), Ţofei – Oprea, Neagu.

Pe bancă: Manzur.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: