Melanj

Ca de fiecare dată, atunci când se apropie ultimele etape de campionat, apar meciurile trucate. FRF ar trebui să se autosesizeze și să ia deciziile care se impun. Aceasta ar trebui să fie preocuparea majoră a președintelui ales Răzvan Burleanu, nu să cutreiere țara ca să-și arate recunoștința celor care l-au susținut. Altfel nu se explică prezența sa la Reșița la alegerile de la AJF Caraș-Severin.

În competiția play-off, lucrurile sunt lămurite în mare parte, FCSB putându-se considera încă de pe acum campioană. Celelalte echipe (mai) luptă pentru o bună clasare. În întrecerea play-out, problemele se complică. Șase echipe luptă pentru evitarea retrogradării sau a locului de baraj.

ACS Poli a obținut o victorie în ultima fază din partida cu Concordia Chiajna. Îngrijorător este faptul că ACS Poli riscă să piardă pe gratis doi tineri jucători, Sorescu și Motreanu, în timp ce la echipă sunt aduși jucători pe bani grei. Ăsta da management!

Ripensia a obținut o victorie pe teren propriu în fața unei echipe valoroase, CS Afumați. După aventura de la Șiria, ASU Politehnica nu s-a regăsit în partida cu Pandurii Târgu-jiu, obținând doar un rezultat de egalitate pe teren propriu. UTA a reușit o victorie importantă în jocul cu Miroslava, chiar dacă antrenorul principal Cristian Todea a părăsit echipa în săptămâna premergătoare partidei. Echipa a fost condusă de directorul tehnic Ionuț Popa, care a fost ovaționat la Iași, în timp ce la Arad este hulit și înjurat.

În liga a treia, Șirineasa își consolidează poziția de lider, obținând un rezultat de egalitate chiar pe terenul contracandidatei, Școlar Reșița. În timp ce Șirineasa adună puncte, celelalte urmăritoare fac memorii la FRF.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: