Millenium conduce și egalează în 10 dar e ciugulită la potou de Șoimii la Pâncota

Nou-promovata CS Șoimii Lipova a câștigat în această seară la mustață pe final duelul cu răsturnări de scor din a doua jumătate a ierarhiei Seriei a IV-a în Liga 3, după ce a fost condusă la Pâncota de CS Millenium Giarmata în majoritatea reprizei I, până cu puțin înaintea pauzei, dar și egalată imediat după ce prelua întâia dată conducerea în minutul 76: 3-2 (1-1).

Șoimii s-a revanșat tot la limită pentru eșecul din tur de la Giarmata cu 2-1, iar astfel nou-promovații arădeni și-au dublat avantajul de puncte în clasament în fața oaspeților învinși, în ceea ce a fost prima rundă dintr-o nouă serie de 3 etape într-o săptămână, cei din Lipova continuând cu ieșiri consecutive în Dolj, la ACSO Filiași și CS U Craiova SA 2, pe când CS Millenium acasă miercuri de la ora 17 cu aceiași craioveni iar sâmbătă de la ora 17 la Ghiroda.

Până una alta, astăzi de la ora 17, în etapa ce marchează mijlocul turului în seria vestică din Liga 3, s-a consemnat CS Şoimii Lipova – CS Millenium Giarmata 3-2 (1-1).

Șoimii a semnat al doilea succes consecutiv acasă după un 1-0 cu CNS Cetate Deva, ca prime victorii pe teren propriu în retur, aparițiile inițiale la Pâncota din sezonul de primăvară aducându-i remiza 1-1 cu cei din Cermei și eșecul cu 0-1 cu CS Național Sebiș. De partea cealaltă, seria invincibilă de 5 partide a celor din Giarmata s-a preschimbat într-un șir de 3 înfrângeri cu câte 3 goluri primite, CS Millenium deplângând astăzi rămânerea în 10 jucători în ultima jumătate de oră. ”Noi am primit toţi cartonaşe galbene şi un roşu pentru simulare dar nici vorbă de aşa ceva, chiar a fost tras de tricou jucătorul meu! Nu avem ce face, ăsta e fotbalul şi mergem mai departe…”, a oftat la final antrenorul vizitatorilor, Răzvan Leucă.

Bogdan Ferţu, de la CS Millenium, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 60, cel de-al doilea fiind recepționat pentru o simulare după ce, conform spuselor lui Leucă, în faza precedentă a fost tras de tricou. De fapt, nu mai puţin de 8 jucători de la vizitatori au văzut cartonaşul galben, nici unul în tabăra gazdelor.

Deși în 10 jucători, CS Millenium a izbutit și să egaleze, prin Marius Călin, în minutul 77, imediat după ce Kevin Trabalka prelua conducerea pentru arădeni în minutul 76 din lovitură de la 11 metri, procedeu prin care timișenii și deschideau scorul grație transformării lui George Beloescu din minutul 12.

CS Șoimii egala însă la unu înaintea pauzei, prin Marius Duţă în minutul 39, iar Vlad Filimon aducea la potou victoria Lipovei, 3-2. Răzvan Leucă ne-a spus că ”din păcate am pierdut, cu toate că am jucat bine. Dar iar am ratat foarte mult! Am controlat jocul, însă din nou am avut un arbitraj care a lăsat de dorit…” 

Lipova: Bujor – Iova, Calvin, Vasiu, Filimon –  Poiană, Jichici, Popa, Rusu – Duță, Trabalka. Au mai jucat: Stoin, Dulap şi Kocsiş.

Giarmata: Miklos – Sporin, Stupu, Buzdugan, Cherecheș – Rosenblum, Codrea – Călin, Ferțu, Ghighilicea – Beloescu. Au mai jucat: Grunţă, Stoica şi Pricop.

Au arbitrat: Vlad Inoan – Alin Mureșan  şi Zoltan Gyurko (toţi trei din Cluj). Observator de arbitri Cornel Pantea (Oradea) iar delegat de joc a fost Teodor Biriș (Hunedoara).

Rezultatele zilei în C4, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 27

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: