Gideon asigură primul succes pentru Millenium Giarmata în 6 jocuri

Millenium Giarmata a stopat în această seară o serie de 5 meciuri fără victorie, Gideon marcînd deja în minutul 3 unicul gol al primului succes al elevilor lui Călin Cojocaru în 2013, 1-0 cu Minerul Jilț Mătăsari, în etapa a 18-a a ligii a treia.

Disputat pe o vreme neprielnică respectiv pe o suprafață de joc la limita practicabilității, jocul a constat într-o luptă oarbă, fără veleități, încheiată cu o dublă eliminare în cele două minute de prelungire, de la gazde cartonașul roșu văzîndu-l Oneț.

Dar cele 3 puncte au rămas totuși la Giarmata, grație loviturii de cap expediată de la 6 metri de Gideon, pe fază la o minge respinsă de oaspeți, în urma unei lovituri libere executate de Leucă: Millenium Giarmata – Minerul Mătăsari 1-0, Gideon (3).

Pe un teren foarte greu, Millenium n-a fost în largul ei la construcție dar și-a apărat avantajul luat foarte rapid.

Cu un singur gol marcat în precedentele 3 jocuri din retur și fără victorie din 9 noiembrie, cînd trecea cu 2-1 de CS Vladimirescu, CS Millenium a tras din greu să-și asigure toate cele 3 puncte, trecînd în cele din urmă de Minerul Jilț cu același scor cu care se impunea în meciul tur, din Gorj.

Ocupantă a locului 9, cu 4 înfrîngeri în deplasare și o singură victorie pe alte terenuri, la Reșița, în septembrie, dar și două remize externe, printre care un 2-2 la Flacăra Făget, pe Colterm, Minerul Jilț n-a mai putut egala cea mai impenetrabilă defensivă a seriei, timișenii revenind totodată pe podium, locul 3, cu numai 10 goluri încasate.

CS Millenium va juca în etapa a 19-a la Reșița, cu AFCM 2012.

Fără Ungureanu – bolnav, respectiv Mihălceanu, accidentat, și care nu a evoluat încă în retur, CS Millenium s-a impus prin Țurcaș – Rosenblum, Hecsko, Oneț, Dancia – Leucă – cpt. (70, Bungău), Zaluschi – Marcu, Corlățean (65, Moroșan), Tăbăcaru (85, Szalkai) – Gideon (80, Furdean).

Pe bancă: Narița – Călin Marius, Stoican.

Seria 4 (etapa a 18-a, 5 aprilie):

Minerul Motru – AFCM Reşiţa 3-1: Chirea (3, 14), M. Laurenţiu (74) / Beloescu (38)
Pandurii II Tg. Jiu – Jiul Rovinari 0-1: Calotă (7)
Vladimirescu 2003 – Flacăra Făget 0-0
Muncitorul Reşiţa – Vulturii Lugoj 4-3:
Ţimbota (19, 52), Boltaşu (35), Beică (90+3) / Lucian Stoica (29, 55, 58)
CS Apă Craiova şi Autocatania Caransebeş stau.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: