Moisuc consolidează locul 4 pentru Dumbrăviţa: „dublă” în 3-1 cu Avîntul

Locul 4 în Divizia D Timiş a fost cimentat joi după-amiază pentru CS Dumbrăviţa, una dintre grupările cu un start lansat în retur, şi graţie dublei reuşite de Moisuc în victoria cu 3-1 (1-0) cu Avîntul Bobda.

Moisuc a deschis scorul, apoi Zoli Kovacs l-a majorat şi tot Moisuc a punctat pentru 3-0, cu goluri din acţiune, ceea ce a atras remarca antrenorului principal Florin Macavei, „a fost o victorie meritată, după un meci fără probleme, în care am primit gol pe final. Sperăm să mergem şi în continuare tot aşa”.

Despre evoluţia marcatorului Moisuc, un atacant volant născut în 1992, Macavei a spus că este „în creştere de formă şi doresc să văd că tinerii cu potenţial ajung să plece la Divizie C. Moisuc are deja 4 goluri în 4 etape şi crec că poate să revină la nivelul Diviziei C, ar merita acest pas, numai să asculte de îndrumările antrenorului. Este un vîrf care poate să joace fotbal mai sus”.

„A fost un joc mulţumitor, ca înainte de Paşte, bunicel în ansamblu”, a mai spus Macavei, care n-a contat şi pe mai departe pe Cozma respectiv Dani Moraru, aliniindu-i pe Miklos – Şofronea, Moga, Vlaic, Duma – Şurpanu (Giurgiu), Bîrsanu, Homan (Todor), Bălan (Pană) – Moisuc (Terlai), Zoli Kovacs. Pe bancă: Puiu – Ciubotariu, Iszak.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 25

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: