Pariul zilei: ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş

A câștigat vinerea și a remizat sâmbăta. Ce va face luni seară, ne oferă un indiciu UnuIcsDoi, revenit în rubrica EXPERTIZA PARIURILOR cu un pronostic la al doilea meci acasă al nou-promovatei de pe Bega. Așadar… Pariul zilei: ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş.

Alin Șeroni va căuta ca alb-negrii lui ACS Poli să rămână fără gol primit la Timișoara și după vizita Mediașului

 

Luni 5 august 2013 de la ora 19:00, ACS Poli Timişoara primeşte vizita celor de la Gaz Metan Mediaş pe stadionul Dan Păltinişanu în cadrul rundei a treia a campionatului României. În ultimii ani cele două echipe nu s-au mai întâlnit deoarece echipa timişoreană a evoluat în liga secundă.

În acest sezon, ACS Poli Timişoara a început bine, fiind neînvinsă după primele două etape deşi a întâlnit echipe foarte bune. În prima etapă a învins acasă cu 2-0 pe Dinamo Bucureşti, iar în etapa precedentă a remizat 2-2 la CFR Cluj.

În această etapă, antrenorul Valentin Velcea nu are nici un jucător accidentat sau suspendat.

Gaz Metan Mediaş nu a avut rezultate Liga 1 prea bune până acum şi nu a obţinut nici măcar un punct. Astfel în acest moment ocupă penultimul loc. Este foarte interesant că până acum a întâlnit doar echipe nou-promovate, Săgeata Năvodari şi FC Botoşani, iar acum urmează ACS Poli Timişoara. Nici în meciurile amicale echipa medieşeană nu a jucat mai bine, având un singur succes, 3-0 cu Diosgyor. În deplasarea de la Timişoara, antrenorul Cristian Dulca nu se poate baza pe Frăsinescu şi Vitinho care sunt accidentaţi, în timp ce Bawab este incert.

La casele de pariuri sportive online ACS Poli Timişoara este favorită la victorie, cota sa fiind de 1,83. Nu va fi însă prea uşor deoarece Gaz Metan Mediaş va încerca să evite a treia înfrângere şi probabil va juca ofensiv. Aşa că sunt şanse destul de mari ca ambele echipe să marcheze.

Echipele probabile:

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic – Petre – Bărbuţ, Trandu, Boldea, Nicola – Szekely

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Trtovac, Muth, Markovic, Buzean – Todea, Tahar, Avram, Cojocnean, Petre – Llullaku

Pronostic: ambele marchează @ 2.00

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Pariul zilei: ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş

  1. Ionel - Surduc spune:

    Victorie la doua diferenta si trecem pe primul loc. Succes Poli Timisoara !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: