Parteneriat ActiveNews: FOTO&VIDEO. Ne-a venit răspunsul de la Beograd, din partea poporului sârb, „VĂ MULŢUMESC, FRAŢILOR!”, mesaj roşu – galben – albastru al fanilor Grobari la jocul baschetbaliştilor lui Partizan. „Uniţi sub Tricolor” aduce aminte cenzorilor de la București: „KOSOVO E SERBIA!”

Activenews.ro – partener Sporttim, consemnează cu suport fotografic şi video mesajul prompt de mulţumire lansat din capitala Serbiei, tot din tribuna arenei sportive, de fanii de peluză Grobari ai alb-negrilor lui Partizan Beograd, pe adresa suporterilor „tricolorilor” României care-au înţeles pe deplin precedentul creat în fosta Yugoslavie prin smulgerea terorizantă a leagănului creştin sfânt al Mamei Serbia, Kosovo, periculos precedent ce-o priveşte indirect şi pe România în contextul tendinţelor din Ţinutul Secuiesc şi al soartei Ardealului în general, dar şi Europa în ansamblul său – pe cale de musulmanizare prin dezlocuirea premeditată şi incrementală a băştinaşilor, şi-au afişat în consecinţă pe bună dreptate marţi seară „Kosovo Je Serbija” în peluza Arenei Naţionale, scandând „Serbia! Serbia!” şi „Kosovo e Serbia!”, adevăr inconvenabil forului unional UEFA, vehicul în lumea fotbalului al birocraticei U.E. pe cale de lentă dezintegrare, dar adevăr susţinut totuşi ca politică oficială de stat de România, care nu recunoaşte oficial separatismul cu capitala la Priştina şi nici nu întreţine relaţii diplomatice directe, din motive cât se poate de evidente ce nu ţin doar de „Basarabia e România!” Adevărul şi mai inconvenabil fiind că oculta satanică mondială prin ale sale ONU şi camarila au asigurat un cap de pod musulman în lăcaşul de fiinţă al unei naţii creştin-ortodoxe aidoma celei româneşti, „pedepsită” apoi din aer de Organizaţia Teroristă a Atlanticului de Nord, jandarmi şi jandarmi ai lumii sădind înadins sămânţa discordiei balcanice de la originea tuturor acestor revărsări şi-n tribună, peluză „tricolor” redusă prin cenzură şi şantaj la tăcere deşi doar dăduse glas politicii oficiale de stat a României ai cărei cetăţeni sunt şi fanii, constrângeri de asemenea vehemenţă doar pentru că orice federaţie afiliată UEFA ar fi la fel de bine şi dezafiliată la refuzul de-a întâlni Kosovo, unul dintre caii troieni ai viitoarei Europe de nerecunoscut. Firul roşu şi scurt a funcţionat dinspre exterior pe adresa servantului de la Cotroceni pentru a „unge” dictatul unional, iar la apelul cucuvelei pe telefonul fără fir s-a redat „undă verde” jocului, 2-0 (0-0) după care şi alde Iosif Rotariu ori Dănciulescu au dovedit că-s destui români care n-au înţeles nimic nu doar din pLandemia Stupid-19 sau „Slava Ucraina!” dar şi din istoria ce-ar trebui sî-i privească prin ochii urmaşilor lor, vorba tot a celor de la Active News din altă consemnare cu titlul „KOSOVO E SERBIA, BASARABIA E ROMÂNIA! Regal de administrare a unei lecții de legislație internaţională pe stadionul Naţional de la București. Kosovarii s-au retras cu 0 la 2 de la un meci ILEGAL ce nu trebuia să aibă loc”. Dar să le luăm pe rând. 

ActiveNews s-a referit aici la „regalul de administrare a unei lecţii de legislaţie internaţională pe stadionul Naţional de la Bucureşti”, textul consemnării fiind reprodus în continuare: „V-am spus-o și la Priștina, Vă spunem și aici: kosovo E SERBIA!”, au scris pe pagina lor suporterii Naționalei de la Uniți sub Tricolor 

Echipa de fotbal a autointitulatei republici separatiste Kosovo, înființată de grupările teroriste musulmane susținute de administrația SUA a democratului Biil Clinton, reprezentată de sinistra Madeline Albright, s-a retras cu coada-ntre picioare de la meciul cu iz ilegal semi-disputat pe Arena Națională din București, după ce suporterii români au afișat și au scandat mesajele KOSOVO E SERBIA și BASARABIA E ROMÂNIA!

Partida a fost întreruptă în minutul 17, la scorul de 0-0. La Priștina, pseudo-gazdele separatiste au huiduit imnul României. Falsul stat Kosovo nu este recunoscut de România și alte zeci de state normale ale lumii.

ACTUALIZARE: După reluarea partidei, la circa 40 de minute de la întreruperea ei, România a învins echipa separatiștilor din Kosovo cu scorul de 2-0 și își menține locul secund în grupa preliminară pentru calificarea la Euro 2024. Golurile victoriei au fost marcate de Nicușor Stanciu, minutul 83 și Valentin Mihăilă în minutul 90+3. Felicitări echipei României și suporterilor ei!

Cunoscutul jurnalist Dan Negru comenta la aflarea sorților „întâmplători” care au făcut ca România să „pice” cu o enclavă separatistă asemănătoare Transnistriei sau, cel puțin în capul extremistului maghiar Laszlo Tokeș, „ținutului secuiesc”: <Jucăm cu Kosovo in preliminarile Euro, un stat pe care România nu-l recunoaște. N-a explicat nimeni până acum cum va fi pe stadion pentru că nu poate fi arborat un steag al unei țări pe care România n-o recunoște oficial. Și nici imnul unui stat pe care România nu-l recunoaște nu poate fi cântat… Deci, cum va fi?>

Reamintim anunțul grupului patriotic Honor et Patria de ieri, postat pe pagina sa publică: „Respectând decizia luată la începutul campaniei de calificare, de a boicota cele două meciuri cu așa zisa „națională” kosovară, marți nu vom fi prezenți pe stadion.

Dorim însă să facem un apel la spectatorii care vor intra totuși pe stadion: susțineți grupurile ce vor fi prezente în peluză, în afirmarea adevărului, chiar dacă acesta nu convine mafiei UEFA: pentru Romania, Kosovo este parte integrantă a Serbiei iar acest meci „internațional” nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.”

Campionul mondial sârb Novak Djokovic, născut chiar în provincia sârbă Kosovo, transmitea recent, în timpul noilor violențe generate de kosovarii albanezi: „Kosovo este inima Serbiei!” 

Rușine reprezentanților autorităților din România care au acceptat această mârlănie încălcând demnitatea națională cât și legile românești și internaționale!”

„Uniţi sub Tricolor!” a pus punctul pe i la Bucureşti, în scris şi dând glas din peluză politicii oficiale de stat a României, care nu recunoaşte separatismul de la Priştina, iar răspunsul de mulţumire a venit tot dintr-o peluză, una belgrădeană la un meci de baschet, tot ActiveNews consemnând aici sub titlul „Ne-a venit răspunsul de la Belgrad, din partea poporului sârb: VĂ MULȚUMESC, FRAȚILOR! Uniți sub Tricolor aduce aminte cenzorilor de la București: KOSOVO E SERBIA!„, rândurile articolului şi clipurile video din capitala Serbiei şi cea a României fiind inserate în acelaşi material accesibil la legătura inserată câteva rânduri mai sus. Aşadar…

(foto: butasport.rs)

„VĂ MULȚUMESC FRAȚILOR!, scris în culorile tricolorului românesc – este mesajul afișat de GROBARI, suporterii de peluză ai clubului Partizan Belgrad, la un meci de baschet cu Fuenlabrada (Spania), în semn de mulțumire și apreciere pentru afișajul și acțiunea realizată de grupul nostru aseară, pe Arena Națională, transmit suporterii români de la Uniți sub Tricolor, adăugând:

„Pe această cale, mulțumiri tuturor suporterilor care au fost alături de noi în peluză aseară și alaturi de care, am transmis acest adevăr istoric, unul care este susținut și de statul român și care conform constituției tarii noastre, poate fi afirmat oricum și oriunde, indiferent de circul de prost gust provocat de echipa kosovară în complicitate cu arbitru și observatorul UEFA.

Adevărul e unul singur și nu trebuie cenzurat: KOSOVO E SERBIA!” 

Butasport.rs ne oferă și o scurtă filmare de la un meci de baschet amical disputat azi de Partizan Belgrad în capitala Serbiei iar Legitimă Apărare ne aduce aminte cum a fost pe Arena Națională, într-o altă filmare de la Bucureşti”, accesibilă la legătura blob:https://www.facebook.com/fd426e65-e15a-4341-9df6-361420face3d (VIDEO 2).

Recomandabil de citit tot din ediţia de joi a activenews.ro şi „Cristian Niculescu: KOSOVO – UN STAT SCOS CU FORCEPSUL, FONDAT DE TERORIŞTI”, accesibil aici

VIDEO din tribuna belgrădeană:

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1, Parteneriat ActiveNews și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: