Parteneriat ActiveNews. Unde sunt ”specialiştii” care umpleau odată ecranele dând indicaţii preţioase despre „siguranţa şi eficienţa” aşa-ziselor „vaccinuri”, acum, când un tânăr din arena fotbalului precum arbitrul Gheorghe Alberto Şerban decedează subit la 27 de ani!?

Încă un prematur deces subit în sportul românesc, încă un destin frânt tragic de timpuriu şi din nou tăcere ca mormântală, cu extrem de rarele excepţii punând explicativ punctul pe i vizavi de ceea ce rămâne inexplicabil pentru acei mulţi care au fost manipulaţi prin propaganda „sistemului” declanşând contracost din banul public portavocea mass-media cum că aşa-zisa „vaccinare” ar fi „sigură şi eficientă” ca „unică soluţie salvatoare de revenire la normalitate”. Nici una, nici alta, noua normalitate constând în schimb în pieirea de tineri a atâtor şi atâtor fiinţe umane, inclusiv din arena sportivă, clinic sănătoase şi apte pentru efortul fizic în regim competiţional conform vizitelor medicale de rigoare, ceva de neconceput şi absolut rarisim înaintea declanşării în decembrie 2020 a campaniei de aşa-zisă „vaccinare”, promovată de atâţia aşa-zişi „specialişti” în pofida avertizărilor contrarii lansate în cunoştinţă de cauză şi în disperare de numeroşii profesionişti competenţi, lucizi şi loiali atât jurământului ca înainte de toate să nu cauzeze vătămare semenului, cât şi ştiinţei medicale în autenticitatea sa veritabilă, terfelită în noul deceniu în favoarea pseudoştiinţei deversate insistent opiniei publice prin „naraţiunea oficială” a pLandemiei „sperietoare” Stupid-19 ca pretext în sine al înţepării cu arma chimică nano-sintetică bio-robotică astfel explicit şi specific comandată dinspre filiera militară a fi executată, ori o armă dorită în certe sfere şi astfel concepută nu-i pistol cu apă, ci are rolul clar de debilitare a ţintei sale, parţială ori chiar letală.      

Lista deceselor survenite în sportul românesc în urma declanşării în urmă cu aproape 3 ani a campaniei de aşa-zisă „vaccinare” este deja extraordinar şi sfâşietor de lungă prin prisma vârstelor celor răpuşi deşi tineri şi clinic sănătoşi şi activi în lumea arenelor, însă nici măcar acum nu se face explicit în spaţiul public corelaţia bazată pe resortul cauză – efect, legătura între inoculările din 2021-2022 şi efectele adverse ale acestora, manifestate mai rapid sau nu, deşi profesioniştii autentici şi în cunoştinţă de cauză avertizau la vremea respectivă din toţi rărunchii să nu se purceadă la înţepările la scară globală cu efecte ireversibile, străduindu-se în zadar a le stopa, în ciuda tuturor evidenţelor implacabile pe linia ştiinţei veritabile, şi nu a pseudo-ştiinţei turnate papagaliceşte prin intermediul micului ecran, invadat de „specialiştii” de ocazie.

Imitaţi în propriile domenii de activitate de atâţia şi-atâţia, iar nici preşedintele federal Răzvan Burleanu habar n-a avut ce face când a anunţat în februarie 2021 mobilizarea dinspre FRF a susţinerii campaniei de aşa-zisă „vaccinare” – una propagandistic alimentată de „sistem” prin a o eticheta ca fiind „sigură şi eficientă”, dar fără a scăpa vreo şoaptă despre lista teribil de lungă a efectelor adverse, care va să zică prin manipularea sub formă de omisiune şi nu pe bazele fireşti ale consimţământului informat, diriguitorul forului din strada Vasile Şerbănică insistând în eroare şi în noiembrie 2021, în cadrul unei conferinţe de presă, în care sublinia în termeni apreciativi procentajul foarte ridicat al celor deja inoculaţi din suflarea fotbalistică românească, între care arbitrii spre procentajul maxim, cu foarte rarele excepţii care confirmau regula.

Şi s-a stins şi Gheorghe Alberto Şerban, arbitru argeşean de categoria I cu începere din 2017, după ce din 2015 a activat ca stagiar şi la categoria a II-a, născut fiind la 15 aprilie 1996 în Călineşti, decedat aşadar la numai 27 de ani, „după ce ar fi suferit un infarct”, după cum semnalează ActiveNews – ştiri necenzurate în consemnarea cu titlul „Unde sunt <specialiștii> care umpleau ecranele când un tânăr sportiv, ca arbitrul Alberto Şerban, moare subit la 26 de ani?”, accesibilă la această legătură.

Iată conţinutul articolului publicat de www.activenews.ro.

„Alberto Șerban, arbitru argeșean, a murit sâmbătă, la numai 26 de ani, după ce ar fi suferit un infarct. Familia acestuia a sunat la 112, dar medicii nu l-au mai putut salva, scrie GSP.

Vestea tragică a fost confirmată de edilul comunei Bradu, Dan Stroe, prin intermediul unei postări pe Facebook:

„În urmă cu 2 ore am aflat cu adâncă tristețe despre vestea morții subite a camaradului nostru Alberto Șerban, la vârsta de numai 26 de ani! Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă, deși a crescut în cea mai mare parte a vieții sale fără dragostea maternă. A fost un copil frumos, foarte cuminte și sociabil, săritor atunci când apelai la ajutorul lui. Din păcate, câteodată viața este de neînțeles pentru mulți dintre noi, iar în astfel de momente rămânem uluiți de tragismul ei. Suntem alături de familia îndoliată, căreia ii dorim multă putere sufletească să treacă peste acest moment greu. Alberto, așa cum îl știm toți, va rămâne cu siguranță o amintire frumoasă și dragă în amintirea tuturor celor care l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihnească!”.

Pasionat de fotbal, Alberto a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică din cadrul Universității din Pitești și activa ca arbitru în plan local, informează și publicația anchetaonline.ro.” (foto: frf-ajf.ro) 

 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: