Prima testare în ”Daciada III Livid-1984 pe Repede Înainte”: rezultate de la 3-0 la ”masa verde” la 13-0. Semnat de Galaxy de ”Județ” între trupe de liga a VI-a

În mod normal, dacă o întreagă turmă de papagali n-ar fi pus botnița la uluitoarea farsă a ”pLandemiei”, urzită de oculta satanică ținându-se cu mâinile de pântece de-atâta râs și fluierând spre bancă, atunci și liga a VI-a de ”Promoție” ar fi bifat astăzi încă o bornă a returului unei ediții complete toamnă-primăvară și în toată regula. Dar așa, papagalii simțindu-se importanți și tot repetând ”Respectați măsurile! Izolați-vă! Purtați masca!”, un întreg retur în primăvara lui 2020 și ditamai campania 2020-2021 au fost agățate în cui și aruncate pe tușă, tot deranjul doar pentru a se recunoaște acum cu date din înscrisurile oficiale dinspre Ministerul Sănătății că strict numai 227 de români au decedat în 2020 de așa-zisul ”virus”. Un campionat și jumătate de ”Promoție” pierdut pentru sport la sperietura de un așa-zis ”virus” la care rata de supraviețuire este de 99,8% pentru persoanele sub 70 de ani și care a dus la 227 de decese anul trecut în țara noastră, mai numeroase fiind decesele în accidente rutiere, iar atunci haideți să nu mai mergem la toaletă, nimeni, până nu dispar evenimentele pe șosele. În locul etapelor din liga a șasea județeană, iar asta doar pentru a speria suficient naivii încât să ajungă apoi să pună destui botnița la campania de așa-zisă ”vaccinare”, nici pe departe sau vreo urmă de așa-zis ”vaccin”, cu totul altceva pentru cunoscători, încă un caraghios surogat cu câteva testări pe schema terminală a fotbalului la cacealma ”Daciada III Livid-1984 pe Repede Înainte”, iar toată amputarea jocului pentru primele parțiale provizorii ale studiului estimativ până prin februarie 2023 pe specia umană reclasificată între animale în rând cu artropodele, păsările și dinozaurii, a se citi 488 de români morți după injecție și 27.274 băgați în boală după înțepătură conform Institutului Național de Sănătate Publică. Adevărul inconvenabil demască inevitabil nețărmurita ignoranță (in)umană. A fost lansată așadar și ”varianta”-”tulpină” tip ”Livid”, cea mai străvezie, alias ”Promoție”, cu o primă testare variind de la 3-0 la ”masa verde” la 13-0.

”Daciada III Livid-1984 pe Repede Înainte” a fost aruncată la apă cu 9 grupări la start dintre care una de liga a V-a ”Județ”, însă cu numai 3 meciuri jucate la prima testare, c-așa-i în fotbalul românesc ”de alertă”, echipe puse pe drumuri doar pentru a nu le fi acceptată alinierea la centru în baza absenței ”rezultatelor” la așa-zisele ”teste” la covrig-84, guvid-84 ori livid-84, sau cum le-or mai fi poreclit urzitorii. Alo, realitatea împunge: pseudo-”testele” înfipte de peste un an pe orificiile turmelor n-au absolut nici cel mai mic rost, fără menirea de detectare a patogenului sau de diagnosticare. Legați la ochi, cu preșul tras de sub tălpi și duși cu pluta. Vai, vai, vai, dar câți ”pozitivi” și câte ”cazuri”! Trebuie luate ”măsuri”: izolați-vă, carantinați-vă, purtați masca și spălați-vă pe mâini. Mascaradă. Manipulare. Minciuni sfruntate. Fals. Propagandă. Narațiune oficială. Pentru paranoia, transa și psihoza colectivă. 

Și uite-așa nu s-a mai jucat nici fotbal, înghesuit în schimb pe repede înainte la ceas de mai, ”Livid-1984” de ”Promoție” fără zona Lugojului, abținându-se de la cacealma.

AS Steaua Roşie Bulgăruş – AS FC Avântul Jamu Mare 3-0 la ”masa verde”. Oaspeţii nu au ştiut că trebuie să prezinte arbitrilor tabelul cu ”rezultatele” jucătorilor pentru ”testul” covrig-guvid-livid și degeaba au efectuat deplasarea. Au comunicat cei de la AJFT și celor din Jamu Mare esențiala măsură strălucitoare și indispensabilă de combatere a bolii? Poate da, poate ba, însă Avântul chiar ar merita cu adevărat o distincție, o recunoaștere, pentru naturalețea de a nu pune botnița la sclipitoarele stipulări regulamentare ale ”Daciadei III Livid-1984 pRΔ. Dacă meciul nu s-a jucat, în schimb brigada de arbitri şi observatorul din partea forului de specialitate au încasat baremul pentru prestarea de serviciu, ura și la gară.

Totuși, s-a și jucat: Asociaţia Sportivă Berini – AS Checeana Checea 5-1, AS Viitorul Bencecu de Sus – AS Progresul Iecea Mare 4-1 și ACS Galaxy Timişoara – AS Olimpia Lenauheim 13-0.

Cele 13 goluri pentru timişoreni au fost marcate de Miron (min. 7), Mitre (min. 23), Cochinţu (min. 34), Românu (min. 43 şi 74), Giuricici (min. 47), Hitian (min. 55 şi 60), Sevici (min. 65), Stoia (min. 72), Rus (min. 80 şi 84) şi Turdean (min. 90).

Iar echipa AS Niţchidorf a stat.

A doua testare, duminica viitoare, în 23 mai de la orele 11 şi 18: Checeana Checea – Niţchidorf, Lenauheim – Berini, Iecea Mare – Bulgăruş și Jamu Mare – Galaxy Timişoara. Iar Viitorul Bencecu de Sus va sta.

S-au jucat şi meciuri amicale, de exemplu FC Bazoșu Vechi – AS Gelu 3-2 (0-1) sau Unirea Cerneteaz – Chinejana Chinezul Satchinez 5-2 (3-1).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: