Școala de antrenori CRSSE Timișoara. Înscrierile, de astăzi: acte necesare

Timișoara devine începând cu luna noiembrie unul dintre punctele importante pe harta educațională a României în sport. Cea mai noua ofertă educațională pentru profesioniștii în sport – Școala de Antrenori a CRSSE, va fi prezentă pe piața din sud-vestul României, cu sediul centrului regional la Timișoara, sub coordonarea lui Ciprian Urican.

Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale – CRSSE – este prima entitate privată din România care lucrează în sistem VET – sistem educațional vocațional – și aduce pe piață o nouă formulă de lucru în care teoria și practica se îmbină pentru a crea un mediu de învățare bazat pe combinarea teoriei sportului cu practica în proporție de 70%.

Lansată la începutul anului 2012 cu scopul creării unui nou val de profesioniști în sport la nivelul resursei umane care pregătește sportivii, CRSSE are în acest moment peste 1.000 de absolvenți, instructori sportivi, preparatori fizici și antrenori, în cadrul cursurilor de calificare, specializare și perfecționare, cursuri acreditate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației, cu recunoașterea de către Ministerul Tineretului și Sportului și federațiile de specialitate.

Conceptul de lucru al CRSSE porneste de la paradigma vocatiei in sport. Fondatorii organizatiei considera ca pentru a fi un bun mentor pentru sportivi trebuie sa iti urmezi vocatia si sa te perfectionezi continuu.

CRSSE este in acest moment cea mai extinsa scoala privata pentru specialisti in sport, cu centre regionale în București – începând cu 2012, Iași – începând din 2015, Galați – începând cu 2016, respectiv Cluj și Timișoara începând cu 2018. Toate cadrele didactice implicate in procesul educational al CRSSE imbina in mod fericit experienta de catedra cu experienta practica in sport, in tara si strainatate, astfel incat acestia pot sa ofere cele mai noi informatii cu privire la domeniul lor de activitate cat si la ramurile sportive specifice.

Înscrierile pentru cursurile Școlii de Antrenori CRSSE, pentru toate ramurile sportive, încep astăzi 1 octombrie.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la adresa de mail [email protected] si [email protected] , Facebook Scoala de Antrenori CRSSE Timisoara, Facebook Coaches-Ahead.ro. Coordonatorul centrului regional Timișoara, Ciprian Urican, are o experiență de peste 22 ani în sport ca antrenor, lector în cadrul cursurilor FRF, tutore pentru cursanții Licenței PRO UEFA și UEFA YOUTH A ELITE JUNIOR, antreprenor – primul site de specialitate în fotbal lansat în România – Coaches Ahead.ro.

Acte necesare pentru inscriere Cursul de Antrenor

Conținutul dosarului participantului:

 • cererea de inscriere (completata de participantul – persoana fizica la curs si semnata-),
 • contractul participantului (se descarca de pe site-ul www.crsse.ro, conform optiunii dumneavoastra-persoana fizica sau persoana juridica-caz in care plateste cursul pentru persoana fizica care va participa la program),
 • copie CI si certificat de nastere, conforma cu originalul,
 • copie diploma de studii (minim Bacalaureat),
 • Cursantii trebuie sa faca dovada ca pot sa faca practica de antrenorat la un club sportiv pe ramura de sport pentru care se pregatesc
 • portofoliu (Curriculum Vitae – aveti in attach modelul, referinte de la diversi colaboratori sau angajatori, etc.).
 • ordinul de plată cu achitarea taxei de curs la C.R.S.S.E.
 • dosar plic.

Locurile sunt limitate!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Școala de antrenori CRSSE Timișoara. Înscrierile, de astăzi: acte necesare

 1. Marcu spune:

  Sunt instructor sportiv tenis de masa, doresc să mă înscriu la acest curs .
  Sunt din Vatra Dornei aș dori să știu dacă acest curs se poate face și la distanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: