Unirea, Pobeda, Mama Mia, cu punctaj maxim, bat afară la zero

Liderul Unirea Sânnicolau Mare a cîştigat la zero în deplasare, cel mai clar, 5-0 la Făget, păstrîndu-şi primul loc, iar Pobeda Dudeştii Vechi şi Mama Mia Becicherecu Mic, care abordau şi ele cu punctaj maxim cea de-a patra rundă a Diviziei D Timiş, disputată astă-seară de la ora 18, s-au impus la rîndul lor la zero în deplasare, prelungindu-şi startul perfect de campionat. Iar în ambele cazuri a fost vorba de autori ai unor „duble”, Şerban pentru „bulgari” respectiv fundaşul-căpitan Telescu pentru ex-divizionara C, acesta ajungînd deja la „cota 5”. Nou-promovata Ghiroda a risipit primele sale puncte, 3-3 la Şag. Rezultatele complete şi clasamentul, pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal, dintr-o etapă cu palmaresul gazde-oaspeţi 8 2 1 5 18-23, asta înaintea încheierii jocului în nocturnă de la Gottlob.

Mama Mia s-a impus la Deta, 0-2, prin reuşitele lui Laurenţiu Telescu din minutele 41 şi 55, cu două şuturi, unul de la 20 metri, uşor deviat, sub transversală, celălalt de la aproape 30 de metri, tot sub bara superioară. „De data aceasta sunt foarte mulţumit şi de joc, pe un teren impecabil!”, a spus Sorin Bălu, antrenor al oaspetei cu 4 succese din patru.

Mama Mia: Culda – Boubătrîn – accidentat, suferind o entorsă (25; Mancaş), Telescu, Toma (Micu), Marcu – Radu, Luţă (D. Turbureanu), Zurbagiu, Centea – Gîrz, Jivan (Terek). Pe bancă: Filip – Molcuţ, B. Turbureanu.

Pobeda s-a impus cu 4-0 la Jimbolia, triumf în urma căruia antrenorul Petre Mirciov a remarcat faptul că „am jucat foarte bine şi am ratat alte oportunităţi. Kalapiş a avut şi o bară, în minutul 85, dar la 4-0 am redus deja motoarele, ne-am mai menajat pentru sîmbătă. Am rămas însă surprinşi de rezultatele Jimboliei, care are o echipă bună şi joacă bine. De fapt şi gazdele au avut două bare într-un singur minut, şi-au creat ocazii, dar nu au reuşit să concretizeze. I-am surprins în felul nostru, pe contraatac”.

Cei din Dudeştii Vechi au avut în mijlocaşul central Vasilcin cel mai bun jucător de pe teren, colegul său din centrul liniei mediane, Augustinov, avînd şi el un meci foarte bun. A fost aşadar 0-4, prin Şerban, cu două goluri, dintre care primul în minutul 20, printr-un şut de la 12 metri, pe sub portar, Kalapiş, în minutul 30, cu capul, din centrarea lui Vasilcin, iar apoi prin Gyuri Stoianov, în dreapta portarului, care s-a aruncat în stînga în minutul 43, la o lovitură de la 11 metri obţinută de Vasilcin, care „a tras echipa după el”, conform antrenorului Mirciov. În minutul 70, din centrarea lui Rusu, acelaşi Şerban a reluat de la 5 metri pentru 0-4.

pobeda: Stoianov – Fibişan, Piloiu, Gabără, Rafael Mirciov – Ciobanu (Stoiov), Vasilcin (Bodnar), Augustinov, Rusu – Şerban (Gheorghe Mirciov), Kalapiş. Pe bancă: Budur, Ronkov.

„Acum mergem să-i vedem pe cei din Gottlob, acasă cu Belinţ, îi spionăm pentru sîmbătă”, ne-a mai spus Mirciov, care a salutat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Flavius Roşu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Unirea, Pobeda, Mama Mia, cu punctaj maxim, bat afară la zero

  1. petru spune:

    bravo Pobeda

  2. Judecatorul fotbalului spune:

    Jimbolienii sunt cu un pas in Judet si ei se gandesc la C. Mare-i gradina Domnului! Daca in D mai au cum sa faca puncte in C nu cred c-ar putea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: