Valentin Velcea după ACS Poli Timișoara – CSM Rm. Vâlcea 4-0: ”Jucătorii au dat senzația că aplică tot mai mult ceea ce le solicit”

ACS Poli a depășit astăzi ca diferență de scor reușitele de ieri ale Coronei respectiv UTA, 4-0 (2-0) cu vâlcenii, în fața a doar 300 de spectatori pe ”Dan Păltinișanu”, antrenorul Valentin Velcea spunînd după acest succes că ”totul cred că a stat în potențialul mental al jucătorilor. Avem calitate tehnică, am început să avem atitudine, iar odată cu deblocarea psihică, ce a ținut o perioadă lungă, iată că a venit o perioadă normală…”

”Vreau ca tot ce am construit în cele 9 luni de zile plecînd de la zero, să se finalizeze cu o performanță frumoasă. Vom avea din ce în ce mai multe meciuri grele și situații dificile și, plecînd de la primul din club și pînă la ultimul, trebuie să găsim soluțiile să le rezolvăm. Felicit tot staff-ul, am reușit să avem cel puțin pînă luni un Paște fericit! Per ansamblu nu s-a pus problema învingătoarei, jocul e în creștere de la etapă la etapă. A fost una dintre cele mai bune prestații de pînă acum. Jucătorii au dat senzația că aplică tot mai mult ceea ce le solicit”, a mai adăugat Velcea, ai cărui elevi vor evolua miercuri seară la Pitești, în runda a 25-a, ca penultimă deplasare stagională a timișorenilor.

De la învinși, fostul fundaș central polist Alexandru Pelici a admis că echipa sa n-a făcut o figură bună în deplasarea pe malurile Begăi: ”În primul rînd vreau să-i mulțumesc lui Vali Velcea pentru ceea ce a spus înaintea meciului. Rezultatul spune tot, ne-am prezentat de o manieră rușinoasă. Am vrut să prelungim seria rezultatelor pozitive dar mai bine nu ne prezentam. Am luat 3 goluri din faze fixe, am fost visători, mai lipsea să ne facem poze cu stadionul. Suntem cu toții vinovați, în frunte cu mine. Am fost o echipă mică, n-am reușit să ne ridicăm la nivelul adversarului. N-am reușit să-i fac pe băieți să înțeleagă că jucăm cu o echipă care trage la promovare și îmi cer scuze suporterilor și celor care mai cred în această echipă. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și în ciuda înfrîngerii, nu cred că vom avea probleme”, răspunzînd întrebării în privința cursei promovării, aflată înaintea ultimelor 6 etape prin a mai spune: ”Corona și ACS Poli au șansele cele mai mari, Damila vine tare din urmă dar cred că și UTA are culoarul ei”. 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: