Divizionarele C Vulturii și Millenium, învinse afară de la două goluri în sus

CS Vulturii 2009 Lugoj a disputat astăzi două meciuri în deplasare, aliniind la orele 11 și 16 garnituri diferite la Timișoara respectiv Ghiroda, iar colega de eșalon Millenium Giarmata a fost la rândul ei pe drumuri, ambele formații de liga a III-a înclinându-se însă de la câte două goluri în sus. Iată echipele folosite și scurte declarații…

După ce, într-un meci pe teren neutru, a pierdut la ora prânzului pe terenul sintetic din Complexul ”Dan Păltinișanu”, divizionara C de pe malurile Timișului a cedat și după-amiază: CS Ghiroda – Vulturii Lugoj 3-1 (1-0)

Pe terenul din Ghiroda, echipa lugojeană a susţinut al doilea joc în cursul acestei miercuri, fiind învinsă prin golurile marcate de Roman, în minutul 14, Baranyi (min. 75) și Jichici (min. 82), pe când autogolul lui Stanciu, din minutul 60, a constituit reușita de onoare a ”Vulturilor”.

Inițial, de la ora 11, în deschiderea cuplajului fotbalistic de pe terenul sintetic de la ”Dan Păltinișanu”, s-a disputat meciul dintre Vulturii Lugoj şi CS Caransebeş, încheiat cu rezultatul de 0-4 (0-0). Pentru elevii pregătiţi de Alin Artimon au înscris în ultima pătrime a întâlnirii Pârvu (în minutul 70), Negoescu (min. 72 şi 79) şi Stoica (min. 85).

”Sunt dezamăgit de rezultate! Golurile le-am luat pe greșeli personale impardonabile pentru echipe de liga a a III-a. Sunt mulțumit de angajamentul fizic din ambele jocuri”, a specificat profesorul Cosmin Petruescu, antrenor principal la CS Vulturii 2009 Lugoj.

Contra divizionarilor B, lugojenii au început primul meci cu Iordache – Agoston, Loga, Vlădia, Buligă – Semenea, Mânecan, Dobra, Marta, Stoichescu și Magdaș, introducându-i apoi și pe Dragostin – Ivașcu, Pîntea și Precupanu.

După-amiază, la Ghiroda, oaspeții au început cu Dragostin – Predescu, Vlădia, Cut, Roșie – Precupanu, Ivașcu, Vânătu, Ardelean, Pleșcan și Porcescu. Au mai jucat: Iordache – Gruneanțu, Olariu și Râmneanțu.

+

Eșec și pentru alb-albaștrii din Giarmata, într-un alt meci amical… Metalul Reşiţa – Millenium Giarmata 2-0.

Călin Cojocaru a început deplasarea cu Păduraru – Soare, Artimon, Gîrba, Dancia – Ștefan Andrei, Fuchs, Mihuța, Leonte – Diarra, Anagor, și i-a mai introdus pe Butoi – Firan, Domșa, Berar și Beloescu.

Nu au evoluat, din motive medicale, Bîrză, Boltașu, Oneț și Leucă, în vreme ce Gideon a fost învoit, iar Drăghici își caută echipă.

”Am jucat bine dar am primit gol dintr-un 11 metri inexistent. După pauză am avut două-trei ocazii iar în urma dominării noastre am primit al doilea gol, din lovitură liberă”, a zis antrenorul principal al timișenilor, Călin Cojocaru.

Cele două divizionare C, CS Vulturii 2009 Lugoj și CS Millenium Giarmata, se vor întâlni sâmbătă 14 februarie de la ora 11 într-un amical la Lugoj, pe drumul celor din Giarmata spre cantonamentul la Băile Herculane…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: