Ziua 15. ”Picioarele s-au obișnuit cu pedalatul, nu mai e nici un scârț 100 de kilometri”

Ce-ați făcut începând de lunea trecută? Ionuc a pedalat, cu plecare din Timișoara și destinația Madrid, și a început deja a treia săptămână pe drumuri europene, încropind totodată etapă de etapă, acum prin 5 țări, și un reportaj de călătorie. Îl trimite negreșit, seara, pentru cititorii Sporttim. Polisportivul bănățean Ioan Dan Gașpar e una cu șaua bicicletei pentru a cutreiera Europa până la Madrid, urmând a alerga apoi, în aprilie, la întoarcere, și semimaratonul Budapestei, toate ca ”încălzire” pentru turul lumii pe două roți, tentativă creionată cu începere din 2017. Și până atunci și-o găsi și companie de drum, căci admiratori are deja. Astăzi, despre ziua 15.

Charles Bukowski said: „What is your advice to young writers?” 
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.” 

Cât de complicate pot fi lucrurile în viață? Cât de complicate pot fi răspunsurile? Dar sfaturile? Decât să zici „ai grijă să nu… „, mai bine zici „fă suficient de multe greșeli (lucruri interesante), că ghemul se face tot mai mic”.

Ziua 15: Aix en Provence – Montpellier, 156 km  – 10 ore și 40 de minute. Temperatura, 19 grade peste zi. Mai mult soare. Munți după care dealuri după care câmpii…

Drum ușor, mai ales că fundul și genunchii au luat o pauza și sunt aproape bine. Picioarele s-au obișnuit cu pedalatul, nu mai e nici un scârț 100 km.

În Arles am dat de un festival de alergat cu tauri, nu-i înțeleg utilitatea dar nici nu trebuie.

Am ajuns la 350 euro cheltuiți și zic eu că e puțin.  

În Montpellier, plin de oameni care arată a nu fi din Europa. Plin de cerșetori. Drumurile nu au fost curate ca pe coastă, nici ca la noi, între…

Sunt trecut de jumătate. Mâine o iau spre Perpignan. So long.

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.