Ziua 17. Viva España! Come-back în locul unde alerga nu demult maratonul: Barcelona

Ce-ați făcut începând de lunea trecută? Ionuc a pedalat, cu plecare din Timișoara și destinația Madrid, și este deja în cea de-a treia săptămână pe drumuri europene, încropind totodată etapă de etapă, acum prin 6 țări, și un reportaj de călătorie. Îl trimite negreșit, seara, pentru cititorii Sporttim. Polisportivul bănățean Ioan Dan Gașpar e una cu șaua bicicletei pentru a cutreiera Europa până la Madrid, urmând a alerga apoi, în aprilie, la întoarcere, și semimaratonul Budapestei, toate ca ”încălzire” pentru turul lumii pe două roți, tentativă creionată cu începere din 2017. Și până atunci și-o găsi și companie de drum, căci admiratori are deja. Astăzi, despre ziua 17, în care a intrat în țara de destinație a pelerinajului său ciclist cu 3 steaguri la purtător. Come-back în Barcelona, unde alerga nu demult maratonul…

Charles Bukowski said: “There is always one woman to save you from another and as that woman saves you she makes ready to destroy.”

Asta-i prea adâncă sa o comentez, dar o să generalizez spunând că tot timpul există ceva care sa te scoată dintr-o stare proastă, dintr-o nenorocire, dintr-un eșec. Și acel ceva se numește ACȚIUNE!!! Îmbrăcă-te și du-te (sau dezbrăca-te:) ), pregătește-te și mișcă-te, schimbă… că nu ești copac.

Day 17: pffffffffoooaaaaaiiiaaaaaiiiiaaaaiiii!!! Zi cu soare, cu peisaje pământești dar minunate, cu ciripit de păsări și tălăngi de vaci, cu valuri și plaje, cu speranțe când urci fiecare pantă că după culme mai este un deal…

Echipe de bicicliști trudesc la antrenamente, cicliștii amatori caută și ei doza de drog, turiști cu motoare, cu rulote… Începe sezonul acuși. 
Apa…, veșnica mea dragoste!!!! E aici și se oferă ca cea mai devotată iubită!! Te mângâie și te învăluie, îți excită văzul, auzul, mirosul, pipăitul, până și gustul sărat mă dă peste cap.

Sudoarea curge dar cânți fericit că poți. Că ești unde trebuie. Că sunt în viață momente memorabile și că poți să le accesezi. Experiență am acumulat, știu să refuz și știu să-mi fac pe plac. No pain, no gain. Am avut partea mea de strâns din dinți în viață dar acum bonusurile mă dau peste cap.

Devin prea personal…

Perpignan- Barcelona. Barcelona cel mai frumos oraș după părerea mea. E simplu, luați wizzair.

Viva Espana!

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.