AS FC Bazoșu Vechi intră în semifinalele fazei județene a Cupei României

Faza judeţeană pe Timiș a Cupei României a programat ieri după-amiază ultimul joc eliminatoriu din turul sferturilor de finală în sezonul 2018-2019, cu începere de la ora 14:30, între AS FC Bazoşu Vechi și Voinţa Maşloc, iar gazdele au învins cu 3-2 (0-1).

Fotbal la final de noiembrie și după încheierea turului Diviziei D Timiș, tot între cluburi din liga a patra județeană, însă nu în campionat, ci în Cupa României, sub forma unei partide eliminatorii.

În care au marcat pentru gazdele astfel calificate în turul următor Adrian Ciobanu în minutul 40, Alexandru Nichiforel (min. 70) şi Simin Vilcinschi (min. 75), respectiv Silviu Olariu în minutul 23 şi Alexandru Rus în prelungiri (min. 90+1).

La scorul de 1-1, după ce a fost egalată înaintea pauzei, trupa lui Adrian Şeţu a ratat o lovitură de la 11 metri prin Mircea Şchiopu. Ulterior, în doar câteva minute după mijlocul părții secunde, gazdele s-au desprins decisiv și s-au calificat în faza superioară, cea a semifinalelor, alături de nou-promovata CSC Dudeştii Noi, AS Peciu Nou şi Avântul Periam.

Arbitrul Costel Dobrişan a eliminat câte un jucător de la fiecare echipă, în minutul 70 pe Andrei Novac de la Voința Maşloc, iar spre final pe Simin Vilcinschi (min. 88), ambii pentru cumul de cartonaşe galbene.

Vizitatorii s-au aliniat fără 4 titulari, și anume Amarinei, Burghelea, Viţan şi Glodean.

La fluierul arbitrului Costel Dobrişan au jucat următoarele formaţii:

Bazoşu Vechi: Taciuc – Aniţaş, Radu, Mecleş, Racoceanu, Toroni, Vălean, Vilcinschi, Muscalu, Nichiforel, Adrian Ciobanu.

Au mai jucat: Bungău şi Nedelcu.

Maşloc: Sîrb – Adrian Novac, Gabără, Hriţcan, Bolborea, Olariu, Sorin Novac, Iovănescu, Frenţ, Rus, Şchiopu.

Au mai jucat: Ilie, Chiricescu şi Filip.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: