Axente: „A fost o perioadă mai dificilă, am depus eforturi la antrenamente…”

Mircea Axente, nouarul în vârstă de 24 de ani care într-un an 2011 deloc fast în avanposturile poliste a spart totuşi gheaţa reuşitelor în deplasare în B2 cu un gol marcat în primul sfert de oră după pauza deplasării de duminică la Deva, unde era titularizat după ce Ricketts şi Goga îşi confirmau locul în primul 11 contra Stelei cu golurile unui 2-0 de efect, a înscris aşadar un al doilea gol în sezonul de liga secundă, primul fiind marcat tot la reluare, în minutul 56 al întâlnirii de debut cu bihorenii, pe 19 august, şi când, la fel, dubla avantajul timişorenilor: „Sâmbătă este un joc important, cu o echipă pe care o considerăm o contracandidată. Nu-i vom lăsa pe argeşeni să scoată puncte aici. Sperăm să jucăm acelaşi fotbal pe care l-aţi văzut în ultimele două meciuri, şi cred că într-o atmosferă bună. Suntem liniştiţi, victoriile ne-au adus o linişte la echipă şi asta e cea mai importantă în momentul de faţă…”

Mircea Axente: goluri de 2-0 cu FC Bihor respectiv duminică, la Deva

Axente a marcat cu capul la Deva, ştergând un balon expediat din lovitura liberă obţinută de Sepsi la 20 metri lateral stânga şi executată de noul solist al fazei fixe poliste, Gorobsov, spre marginea careului mic, ulterior fiind sancţionat cu cartonaş galben în urma tot a unui duel aerian, avut în minutul 76 cu adversarul său direct Pistol, şi înlocuit în ultimele 11 minute de joc cu Goga, care avea să amplifice avantajul violeţilor, la 0-3… „Ca pentru orice atacant, golul este o sursă de încredere. A fost o perioadă mai dificilă pentru mine, am luptat să ies din acea pasă, am încercat prin eforturile depuse la antrenament să pot să trec mai uşor, iar acest gol mi-a dat încredere”, a mai spus nouarul polist la conferinţa de presă de joi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: