Cârstea, primul gol la Timişoara: „În România se poate orice…”

Rover Cârstea a spart gheaţa, marcînd sâmbătă primul său gol în alb-violetul polist, cu capul, la colţul scurt, în ultimul sfert al jocului cu codaşa Mureşul şi imediat după intrarea altei rezerve, Popovici, care i-a centrat perfect de pe dreapta: 2-0, scor final. Cârstea, care intra la rîndul său în minutul 37, în locul lui Fuchs, pentru a impulsiona ofensiva, a remarcat la final că „noi ne-am făcut datoria pe teren, toată lumea să ştie că am promovat, restul depinde de cei de sus”.

Cît despre marcarea primului său gol de la sosirea pe Bega, argeşeanul a spus că „a fost un meci dificil, aveam moralul la pămînt, eram un pic debusolat, nu ştiam ce se întîmplă cu mine de nu marchez, dar acum sper să mă descătuşez, să înscriu meci de meci”, explicînd apoi că semnarea unui contract de 5 ani cu clubul îl responsabilizează să îşi onoreze angajamentele, cu speranţa de mai bine la Timişoara: „Nu pot să plec de capul meu, rămîn”.

În privinţa situaţiei clubului, marcatorul de 2-0 rămîne încă optimist: „Mai jos de B nu poate să cadă Poli Timişoara, este imposibil să se întîmple aşa ceva, acest stadion să fie unul de liga a treia. În cel mai rău caz va fi Divizia B. Dar cred că se va rezolva, se poate face ceva şi în vară să fim în Liga 1. În România se poate orice, să se rezolve şi în ultima săptămînă…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cârstea, primul gol la Timişoara: „În România se poate orice…”

  1. Aqwilla-Violla spune:

    Era si cazul, a fost si f. mult ghinion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: