Dumbrăviţa, noi recorduri în Liga 2: 6-1 în etapa 6. Stan: „Dau roade antrenamentele pe partea ofensivă şi chiar la ultimul râdeau vreo 2-3 că n-avem cum să marcăm de acolo. Uite că putem și în timpul jocului”

CSC Dumbrăviţa a surclasat astăzi la matineu cu 6-1 (2-1) la Ghiroda nou-promovata CS Tunari, cu Dragan Paulevici vioară întâi în jocul etapei a VI-a, „verzii” stabilind astfel alte noi proprii recorduri în Liga 2, atât al celor mai multe goluri marcate într-un meci de campionat pe scena secundă, 6, după câteva „careuri” în 2022-2023, cât şi al diferenţei de scor de 5, faţă de acel 4-0 cu gorjenii, şase salve de tunari împotriva Tunarilor prin care foarte bine pregătiţii elevi ai lui Cosmin Stan sunt cei mai eficace în ierarhia golurilor înscrise în noua ediţie de „B”, 12. Ei egalând totodată recordul de 3 triumfuri la rând în campionat din intervalul rundelor 15-17 în sezonul regulat trecut, iar mai multe recorduri ale alb-verzilor pot fi de fapt lecturate în comentariul text în direct de la faţa locului, publicat de Sporttim aici. Iată şi spusele antrenorului principal Stan după cea de-a treia victorie în campionatul 2023/4 respectiv a 4-a în cele 8 apariţii oficiale din noul sezon, acesta fiind al 7-lea triumf acasă al „verzilor” în meciuri de Liga 2, cu menţiunea că din 28 august 2021, la un 6-0 victorios în deplasare la Periam în Liga 3, chiar la începuturile „noii Dumbrăviţa” cu timişoreanul pe banca tehnică, n-au mai semnat Zurbagiu şi compania un „sextet”, Ghinescu şi Martinov fiind şi-atunci marcatori.

Şi urmează deplasarea de sâmbătă la 11 la Târgovişte, Chindia „închizând” actuala etapă abia marţi de la ora 17 la Piatra Neamţ. Rezultatele rundei şi programul viitor, pe coloana ierarhiilor la zi din secţiunea Fotbal. Întreg filmul meciului, aşadar în comentariul LIVE TEXT dintr-o consemnare anterioară.

„Prima repriză a fost destul de echilibrată, dar după pauză ne-am desprins. Cei care au intrat la pauză au adus un suflu nou, o prospețime în jocul echipei, au intrat foarte bine și ne-am detașat pe tabelă. E cea mai categorică victorie a noastră în Liga a II-a. Cum spuneam, suntem într-o formă sportivă bună, în creștere, avem un moral bun, un spirit bun în vestiar. Toate lucrurile merg în sus. După golul încasat, e mare lucru că am avut reacție. Iei gol în minutul 45 și reușești să faci 2-1 în prelungirile primei reprize. Toroc a luat acțiunea pe cont propriu și a scos penalty. Nici eu n-am crezut că mai putem marca în acele câteva minute, m-am și pus pe bancă și mă gândeam ce trebuie să fac la pauză”, a mărturisit Cosmin Stan.

Adăugând că „avem cel mai bun atac din Liga a II-a în acest moment. Mă apucă râsul, când mă gândesc că dcă acum 2-3 etape nu găseam drumul spre poartă. Cu excepția meciului de Cupă cu Ghiroda, marcam foarte, foarte greu. Încetul cu încetul dau roade antrenamentele pe care le-am făcut pe parte ofensivă și au apărut golurile din afara careului. Și astăzi am reușit să punctăm de la distanță. Ca să dezvălui un secret, la antrenamente am început cu șuturi de la 18 metri, iar în ultimele zile am ajuns la 30 de metri. Chiar la ultimul antrenament, râdeau vreo doi-trei că nu avem cum să marcăm de acolo. Uite că putem și în timpul jocului!”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: