Football Stars Dumbrăvița vă invită la un turneu de fotbal caritabil

Chiar dacă grijile zilnice copleşesc din ce în ce mai mult, nu trebuie să uităm de cei năpăstuiţi de soartă, cei pentru care fiecare zi este o veritabilă piatră de încercare. Din fericire, sunt semeni cu suflet mare care îşi îndreaptă atenţia şi spre cei mai vulnerabili, care îşi duc viaţa în condiţii greu de imaginat. Astfel, este de lăudat iniţiativa celor de la Football Stars Dumbrăviţa de a organiza un turneu de fotbal caritabil cu scopul de a ajuta familia Mureşan din Timişoara, familie formată dintr-o mamă singură cu trei copii dintre care 2 cu nevoi speciale şi o fiică care are de asemenea trei copii.

Football Stars Dumbrăvița este creația unui grup de persoane care își îndreaptă activitatea în organizarea de evenimente sportive, mai exact competiții de fotbal la nivel național și internațional. De curând, în luna septembrie, Football Stars Dumbrăvița a inițiat competiția “Croco Cup”, la două grupe de vârstă, 2014 și 2015, întrecere la care au luat parte peste 700 de participanți.

În această lună, cei de la Football Stars şi-au îndreptat atenția spre familia Mureșan, o familie cu doi copii încadraţi în grad de handicap grav, care, din păcate, dispun și de condiții precare de locuit, nebeneficiind nici de curent electric și nici de apă potabilă.

În acest sens, duminică 12 noiembrie la baza sportivă Player Sport, situată pe strada Arinului din Dumbraviţa, de la ora 09:30 se dă startul unui turneu caritabil, turneu de fotbal destinat adulţilor.

Donaţiile ce se vor strânge vor fi utilizate pentru a ajuta familia Mureşan. Contribuțiile se vor efectua doar fizic, în numerar, iar cei care vor să ajute această cauza o pot face duminică la turneu sau pot contacta organizatorii la numerele de telefon 0727696367 şi 0755071985. Informaţii suplimentare pot fi găsite şi pe facebook.com/F00tballStars

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: