Unirea Tomnatic, retrasă din campionat, Divizia D Timiș din nou șchioapă: imparitate

CS Unirea Tomnatic nu va mai găzdui în etapa a XIII-a a ligii a patra județene Timiș meciul cu Voința Mașloc, clubul ex-divizionar B înștiințând marți oficial prin înscrisuri Asociația Județeană de Fotbal în ceea ce privește retragerea din competiții a echipei sale din Divizia D Timiș, ale cărei rezultate din primele 12 runde vor fi anulate, iar drept urmare întrecerea va continua cu un număr impar de participante chiar mai vremelnic decât în campania anterioară, acum încă din sezonul de toamnă, din care au mai rămas 7 reuniuni, anul trecut după tur, prin abandonul Unirii Grabaț. Oricum însă, devine cât se poate de clar că 20 de protagoniste sunt în orice caz măcar cu una prea multe, cel mai probabil cu cel puțin 4 prea multe.

CS Unirea Tomnatic, a 15-a în clasament după eșecul de sâmbătă cu 5-1 la Liebling în etapa a XII-a în Divizia D Timiș, suferind astfel a șaptea înfrângere, 4 1 7 24-29 13 puncte, a anunțat oficial în scris AJFT în privința abandonării parcursului din campionat, rămas cu cel mult 19 cluburi în următoarele sale 26 de runde. O competiție șchioapă în a doua sa ediție cu 20 de grupări la start, dar tot a doua în care câte o formație renunță la apărarea șanselor.

Sporttim nu procedează precum caraghios de lăudăroasa pseudo-”presă” prestituată care se bate cu pumnii în piept că ar fi anunțat și prevestit cutare banalitate oricum vehiculată, căci astfel Sporttim ar fi putut la rândul ei tot rosti repetitiv ”V-am zis!”, ”V-am zis!”, ”V-am prevenit”, ”V-am averizat” pe subiecte chiar semnificative gen Stupid-19 ori legate de inocularea prin înțepare, prin care un cotidian așadar de sport a fost totuși capabil și să demaște indirect incompetența și inconștiența pseudo-”presei” prestituate generaliste a cărei sferă de interes includea și sănătatea publică, pe care de fapt respectiva ”narațiune oficială” a prestituatelor a periclitat-o și subminat-o, ci Sporttim reamintește sec că săptămâna trecută consemna în privința intențiilor Unirii Tomnatic de a se retrage din ”D”, intenții comunicate telefonic de gruparea bănățeană celor de la AJF Timiș, pe marginea cărora se informa aici.   

Sportivii din Tomnatic n-aveau de unde să știe că victoria la scor reușită acasă luna aceasta în urmă cu două runde în dauna nou-promovaților din Moșnița Noua avea să coincidă cu ultima lor reprezentație pe teren propriu în Divizia D Timiș, în care mai câștigau de exemplu printre altele în acest tur și în deplasare, cu 1-5 la Ciacova, dar și acasă, cu 4-3 cu cei din Variaș. Un drum frânt după numai 12 înfățișări, iar numai fotbalul are de pierdut, câte o echipă urmând să stea de-acum pe margine în așteptare.  

Clasamentul actualizat după anularea rezultatelor Unirii Tomnatic, pe coloana datelor tehnice, laolaltă cu ultimele scoruri înregistrate și programul etapei viitoare, în care cei din Mașloc vor sta. Voința Mașloc nu avea încă la cunoștință astăzi după prânz că ar putea să nu mai joace sâmbătă în deplasare la Tomnatic.

Altfel, la Comisia de Disciplină a AJF Timiș, printre altele, și sancționarea cu 6 etape de suspendare a lui Alin Buruiană de la CS Timișul Șag, respectiv pe patru runde în cazul lui Emanuel Michi.  

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: