Ionuţ Stelescu, doctor în Educaţie Fizică şi Sport pe tematica fotbal, noul preparator fizic al lui ACS Poli Timişoara

“Astăzi ni s-a prezentat, încă nu şi-a expus programul”, a spus în privinţa lui Ionuţ Stelescu jucătorul de bandă al alb-negrilor, Alexandru Popovici, după antrenamentul prim-divizionarei ACS Poli, din această dimineaţă, ce a constat în două ore pe ceas de pregătire fizică, pe pista de atletism a terenului “Ştiinţa”.

Antrenor din anul 1999, dar şi jucător până de curând la Universitatea Petroşani, profesorul Ionuţ Stelescu a fost cooptat în capacitate de preparator fizic în stafful nou-promovatei în Liga 1, fiind recomandat de doctoratul în Educaţie Fizică şi Sport pe tematica fotbalului dar şi de reuşite la nivel juvenil pe plan naţional.

Implicat ca preşedinte al Comisiei Tehnice a AJF Hunedoara în organizarea de cursuri pentru obţinerea licenţei C de antrenor, tânărul petroşenean a activat însă şi ca antrenor al juniorilor A1 ai Universităţii Petroşani, cu care a obţinut vara trecută medalia de bronz în turneul final de la Buftea, aceeaşi garnitură, cu Stelescu director tehnic, ratând însă în barajul de la Reşiţa promovarea în Liga 3, în iunie 2013, depăşită fiind de Ştiinţa Turceni.

Stelescu, profesor de Educaţie Fizică şi Sport la Universitatea din Petroşani, a colaborat în trecut cu Aurel Şunda, A1 la ACS Poli, în anul 2006, când timişoreanul a antrenat la cârma Jiului, cei 2 ajungând acum să conlucreze din nou la o grupare în alb-negru.

Profesorul Ion V. Ionescu, tot de la ACS Poli, se numără printre foarte puţinii specialişti din fotbalul nostru cu doctoratul pe tematică fotbalistică, alături de Mircea Rădulescu, Grigore Sichitiu şi Viorel Cojocaru, iar noua achiziţie a timişorenilor, mai tînărul Ionuţ Stelescu, li se alătură la acest capitol.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 25

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: