„Nu-i bai!” Chiar aşa!?

„M-am întors pentru băieţi şi pentru tifosi di Craiova”, a răspuns Nicolo Napoli întrebării de ce a ales din nou Universitatea, după problemele avute cu conducători ca Staicu şi Mititelu. Din păcate pentru tehnicianul Universităţii, cei pentru care admite că s-ar fi întors în Bănie, fanii oltenilor, cantonaţi în peluza nord, dinspre oraş, au ales să arboreze într-o dungă un banner defetist, „NU-I BAI!” Chiar aşa să fie pentru Craiova Maxima? Nici un bai!? Şi apropo de bannere, Curva Sud a desfăşurat după pauză un prelung „După 3-4 ani de facultate vă credeţi timişoreni cu acte?” Fanilor nu le lipsesc deloc umorul, imaginaţia…

În rest, Napoli a repetat de câteva ori că „la ora actuală Timişoara are o echipă foarte bună”, adresându-se într-un amalgam de limba italiană şi română.

Antrenorul învinsei s-a declarat deranjat de faza derulată în minutul 83, în urma căruia a rămas pentru etapa viitoare fără căpitanul mijlocaş dreapta Andrei Prepeliţă: „Am fost supărat pentru că în faza prealabilă primirii cartonaşului galben de către Prepeliţă, s-a comis un fault nesancţionat de arbitru. Iar acum Prepeliţă este suspendat pentru meciul următor”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: