Popovici revine la Timişoara! Caruselul cooptărilor lui ACS Poli prinde viteză: Keita, Voronkov şi nu numai

Cu pilula amară a detaşării la Chiajna şi apoi a picajului cu Concordia înghiţită în sec, Alexandru Popovici revine spăşit la continuatoarea din bătătura clubului său de formare, ca unul dintre „pionii lotului Iancu” ce ar putea sfîrşi înapoi la Timişoara, alte nume tot mai aproape de nou-promovata ACS Poli fiind Keita, un pelerin prin Liga 1, ucraineanul Voronkov, dintr-o curte cu nume, Dinamo Kiev, dar şi nişte tineri de-ai locului, Caius Lungu şi Ion Dragu.

Alex Popovici, crescut în pepiniera "violetă" şi promovat în teren cu FC Timişoara în 2012, revine la matcă, la ACS Poli

 

Alexandru Popovici, obişnuit deja să sfîrşească prin Regat, cum se mai întîmpla pentru micuţa aripă care în 6 septembrie va împlini 25 de ani şi cînd ajungea sub formă de împrumut la Buftea sau Buzău, va continua aşadar în Liga 1, în alb-negrul Timişoarei, după cele 27 de jocuri cu retrogradata din Chiajna. O revenire pe undeva logică şi aşteptată, poate chiar încă de cînd lua calea Ilfovului.

Iar Popovici s-ar putea dezechipa cît de curînd, la unul din proximele antrenamente ale alb-negrilor, care mîine la ora 8 vor efectua vizita medicală, după ce astăzi au efectuat o a doua sesiune de pregătire. Aceleaşi patru noutăţi adăugate ieri lotului nou-promovat au continuat şi astăzi, mai multe clarificări în privinţa confirmării lor putînd fi aduse şi de nişte prime jocuri-test, cît de curînd.

Altfel, ACS Poli e pe punctul de a-i înregimenta pe Keita, trecut pe la bistriţeni şi CSMS Iaşi, suferinde ale elitei, respectiv Voronkov, instruit în şcoala lui Dinamo Kiev, şi cochetează şi cu cooptarea lui Caius Lungu, cel care marca golul promovării timişorenilor, acum nici 3 săptămîni, în finalul jocului FCM Râmnicu Vâlcea – Damila Măciuca, scors 1-0, precum şi a lui Ion Dragu, un alt nume din fotbalul timişean ce ar putea reveni la matcă, pe banda stîngă.

Cît despre plecări, absenţa încă din startul reluării pregătirilor a fundaşului Redjepi şi a portarului fără apariţii la liga a doua Gherasim sunt mai mult decît edificatoare.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: